Aquest dimarts dia 21 de juliol pel matí es va presentar el 31è Torneig BBVA de Bàsquet a la seu de Catalunya Caixa (Plaça Antoni Maura, 6  Barcelona) amb la presència, entre d’altres autoritats, del President de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez.
 
El 31è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pretemporada, es disputa del 4 al 6 de setembre a Sant Julià de Vilatorta (Osona) i està organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col.laboració de la Federació Catalana, el Col.legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català i el BBVA.
La FCEDF participarà amb un partit entre la selecció catalana i el campió de la Copa Catalunya, el CE Sant Nicolau. D’aquesta manera el bàsquet en cadira de rodes tindrà també el seu espai dins d’aquest important torneig. També es realitzaran activitats paral·leles durant els dies de competició.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies