El proper diumenge 28 de juny es disputa al Pavelló esportiu complex cultural ONCE de Madrid el Campionat d’Espanya de Quad-rugbi amb l’enfrontament entre la selecció de Madrid i la Selecció Catalana que tindrà d’aquesta manera l’oportunitat de revalidar el títol aconseguit la temporada pasada a Cervera.
La selecció catalana, dirigida pel seleccionador David Campon i Paula Murillo com a tècnica assistent han convocat a Oriol Lluís Franco, Sergi Escobar Alarcón, Ilian Rodrigo Romero i, com a capità a Juan Carlos Fernández per guanyar el Campionat. És una selecció amb moltes baixes, tot i això són els favorits per aconseguir el títol. Gràcies a la formació realitzada, entre la FEEDF i la FCEDF, la final es disputarà amb un quadre arbitral format pels nous àrbitres de la Federació Internacional de Rugbi en cadira de rodes, fet que garantirà un correcte desenvolupament del partit.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies