Aquest cap de setmana del 21 i 22 de juny ha finalitzat la lliga catalana de tir amb arc d’aire lliure amb resultats bons pels arquers amb discapacitat, destacant el nou rècord de Catalunya categoria de veterans de tir amb arc adaptat de JL. Amador que a la sèrie va sumar 291 punts. 
Amador en la Lliga catalana absoluta acaba amb la medalla de bronze després de totalitzar a les tres jornades de lliga 1603 punts. D’altra banda, Jesús Martínez en categoria sènior absolut finalitza al 10è lloc amb la puntuació de 1450 punts, els problemes físics de Martínez propicien no haver pogut millorar la classificació.
Properes competicions pels esportistes de tir amb arc adaptat destaquen el Campionat de Catalunya el 5 de juliol a la localitat de l’Arboç  i des del 17 al 19 en Cambrils – Tarragona-  Campionat d’Espanya Absolut i Adaptat.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies