El passat dissabte 20 de juny es va portar a terme al CAR de Sant Cugat la 4ª jornada de tecnificació d’aquesta temporada de natació adaptada. Amb aquestes Jornades, on participen joves nedadors de les Federacions: FCEDF, FECPC i FCCecs es vol formar a les joves promeses de la natació adaptada catalana.

 

En aquesta 4ª Jornada van participar els esportistes: OSCAR SALGUERO, ALBERT MARTÍNEZ, NÚRIA MARQUÉS, PAU MAJÓ i ROHINI DUARTE de la FCEDF, ANDREA SÁNCHEZ de la FECPC i ANA MONFÀ i MARIAN POLO de la FCCecs, tots ells convocats pel responsable Jaume Marcé que va comptar per aquesta Jornada amb la col.laboracio del Richard Oribe i els tècnics JUAN CARLOS QUEVEDO (CN Martorell) i EUGENI LÓPEZ (CN Sabadell).

Durant tota la Jornada es van portar a terme diferents treballs, tant en sec com a l’aigua. En aquesta darrera jornada es va aprofitar la presencia del Richard Oribe (Concentrat al CAR de Sant Cugat) per dirigir la part de sec perquè els nedadors siguin conscients de que si volen fer bé les coses, l’actitut en que Richard fa els exercicis es l’actitut correcta. A la part d’aigua es van fer diferents circuits i exercicis de control de les braçades.


Amb aquesta 4ª jornada es posa punt i final a les Jornades de tecnificació d’aquesta temporada.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies