Del 6 al 9 de juny s’ha portat a terme al Centre d’Alt Rendiment de la Comunitat de Madrid una concentració de la selecció Espanyola femenina de bàsquet en cadira de rodes amb motiu de l’Europeu que es disputarà a la ciutat anglesa de Worcester del 28 d’agost al 6 de setembre.
Entre les jugadores pre-seleccionades per aquesta concentració figuren les jugadores catalanes Aster Latorre i Judith Nuñez, ambdues jugadores del CE Sant Nicolau. En total han estat 11 jugadores preseleccionades pel seleccionador Abraham Carrión que setmanes abans de la competició donarà la llista definitiva de jugadores que aniran a l’Europeu. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies