El proper cap de setmana del 6 i 7 de juny té lloc el Campionat d’Espanya per Clubs de natació adaptada que es disputa a les instal.lacions del Complex Esportiu Joan Serra, Centre Natació Mataró. És una competició amb caràcter Open, i es permetrà la participació de nedadors d’altres païssos amb LLicència Internacional en vigor.
El Campionat està organitzat per La Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Lesión Cerebral (FEDPC), la Federación Española de Deportes para Ciegos (FEDC), la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Intelectual (FEDDI) y la Federación Española de Deportes para Sordos (FEDS), conjuntament amb el Centre Natació Mataró i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies