El cap de setmana del 6 i 7 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Clubs de natació adaptada a les instal.lacions del Complex Esportiu Joan Serra, Centre Natació Mataró. Unes magnífiques piscines que, sota un sol de justicia, han gaudit de les bones marques dels nedadors catalans.
Destacarem els rècords d’Espanya de Núria Marqués en 200 esquena amb 2:38,05. Óscar Salguero en 200 braça amb 2:37,68, Antoni Ponce en 400 lliures amb 5:19,10 i una gran Júlia Castelló amb dos rècords, en 400 lliures amb 6:27,95 i 50 braça amb 0:55,94. També cal destacar les bones marqués de Miguel Luque i la Sarai Gascón, així com la gran participació de Clubs catalans, destacant la cinquena posició final del CN Mataró. El Campionat va ser guanyat pel Club Ademi Tenerife per davant del Konporta KE i el Club Fidias ND.
En el següent enllaç es pot accedir als resutats complets del Campionat. La propera competició será el Campionat de Catalunya, el 4 de Juliol a Sabadell, la darrera cita abans del Mundial de Glasgow del 13 al 19 de Juliol.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies