Avui s’ha disputat la segona i darrera Jornada dels VIII Jocs Catalans amb l’exhibició i promoció de nombrosos esports adaptats que s’han distribuït per diferents instal.lacions de la ciutat de Reus.
 
La Piscina del Reus Deportiu ha albergat el Trofeu Jocs Catalans de natació on han participat més de 20 nedadors de diferents clubs de Catalunya que han competit en proves tant individuals com per equips. També hi ha hagut exhibicions i activitats de promoció en esports com el tennis i el pàdel en cadira de rodes a les Pistes de Tennis del Reus Ploms. El Camp de Futbol Municipal de la Pastoreta ha estat la seu d’esports com el tir amb arc i el tennis taula.
 
El Pavelló Olímpic de Reus ha tornat a ser una de les instal.lacions que més exhibicions ha albergat. A les seves pistes exteriors s’han fet activitats de promoció de boccia, slalom, handbikes i bàsquet en cadira de rodes entre d’altres esports. A l’interior, es va fer una exhibició de volei i de quad-rugby abans de l’espectacle de zumba adaptada que va ser el preludi de la cerimònia d’entrega de trofeus a esportistes participants en diferents esports. D’aquesta manera es va posar punt i final a dos intensos i emocionants dies de competició a la VIII edició dels Jocs Catalans que s’han disputat a la ciutat de Reus.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies