Aquest matí han començat els VIII Jocs Catalans a la ciutat de Reus amb una molt bona acollida per part de la ciutat i la seva gent que ha participat activament en les activitats de promoció.
 
En la jornada d’avui s’ha disputat la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes on el CE Sant Nicolau s’ha proclamat campió després de guanyar una emocionant final, després d’una pròrroga a l’UNES Barcelona per un ajustat55 a 52. L’hoquei en cadira de rodes ha estat l’altre esport destacat d’avui i que s’ha portat a terme al Pavelló Alberich i Cases on el CDM Sant Rafael s’ha proclamat campió del Campionat de Catalunya guanyant a l’ADB Barberà a la final per un clar 22 a 5. També hi ha hagut competició Open de petanca a les pistes exteriors del Pavelló Olímpic.
 
Avui també s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Powerlifting amb la participació de més de 20 esportistes provinents de tota Espanya i on s’han batut més de cinc rècords d’Espanya.
 
Als espais exteriors del Pavelló Olímpic de Reus han tingut lloc diferents exhibicions i activitats de promoció d’esports com el quadrugby, bàsquet en cadira de rodes, slalom o boccia.
 
Demà tindrà lloc la segona jornada amb esports com la natació, tennis i pàdel en cadira de rodes, voleibol i una exhibició de zumba entre d’altres esports.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies