Dissabte 30 de maig va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Powerlifting dins dels VIII Jocs Catalans disputats a la ciutat de Reus. Aprofitant el Campionat d’Espanya es va realizar el curs per obtenir el títol de jutge nacional de powerlifiting que va ser impartit pel coordinador nacional d’aquest esport, el Sr. Domingo Garcia.
 
Josep Camats s’ha convertit en el primer jutge català de powerlifting després de la realització i aprovació del curs realitzat. Durant el Campionat d’Espanya, en el que van participar més de 15 esportistes provinents de tota Espanya, es van batre 5 rècords nacionals.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies