L’edició d’enguany dels Jocs Catalans serà una de les edicions més nombroses de tota la història de la competició. Participaran més de 200 esportistes i tècnics inscrits entre totes les disciplines a falta d’una setmana per la celebració dels Jocs Catalans.
 
Els esports d’equip són els que més esportistes aporten als Jocs Catalans. Al bàsquet en cadira de rodes participaran el CE BCR CEM de l’Hospitalet, el CE Sant Nicolau, el CB MIFAS i l’UNES Barça. Quatre també seran els clubs participants a la Copa Catalunya d’hoquei en cadira de rodes, amb la participació de l’ADB Barberà, el CDM San Rafael, Comkedem i el Dracs Guttmann.
 
Altres esports d’equip també aporten un número important d’esportistes com la petanca, amb la presència de jugadors dels Clubs AMIBA, GIDBA i Secà St. Pere. Destacar també que, en aquesta edició dels Jocs, s’estrena la disciplina de pàdel amb la participació de dos equips.
 
Destacar també el gran número d’esportistes inscrits en esports com la natació amb nombrosos nedadors de clubs com el CN Sitges, el CN Sabadell, l’Escola Fede i una nombrosa delegació del CDM San Rafael. Altres esports amb una representació menor són el Powerlifting, Tir amb Arc i el Tennis.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies