Aquest diumenge al migdia ha tingut lloc a l’Hotel Nuevo Madrid l’acte d’entrega dels Premis “Joan Palau” que otorga la Federació Espanyola d’Esports de persones amb Discapacitat Física, on el nostre President, el Sr. Josep Giménez Maluenda ha estat guardonat amb el Premi a la millor trajectòria esportiva en la categoria de tècnics. “Un guardó que hem fa especial satisfacció pels molts anys que vaig compartir amb el Joan, treballant a favor de l’esport adaptat” va remarcar Josep Giménez en el seu parlament.
La resta de premiats han estat:
Premi al millor esportista: SIMÓN CRUZ MONDEJAR
 
Premi al millor entrenador/tècnic/àrbitre/jutge: JUAN MANUEL URUÑUELA URUÑUELA
 
Premi a la millor entitat: FUNDACIÓN DEPORTIVA MUNICIPAL AVILÉS
 
Premi al millor patrocinador: FUNDACIÓN JOHAN CRUYFF
 
Premi a la millor trajectòria esportiva, categoria esportistes: FRANCISCO ÁNGEL SORIANO SAN MARTÍN 
 
L'acte d'entrega dels premis “Juan Palau” va ser la cloenda a dos intensos dies de treball en el 4art Congrés de la FEDDF on es van portar a terme nombroses reunions, ponències i activitats en les diferents àrees internes de la Federació Espanyola i on, la FCEDF, ha tingut un paper molt actiu durant tot aquest cap de setmana.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies