Aquest cap de setmana s’ha disputat la 6ª i darrera Jornada d’aquesta LLiga Catalana amb els enfrontaments entre l’UNES Unió Esportiva contra el CE BCR CEM dissabte i, diumenge, partit entre el Màsters FCEDF i el ja proclamat campió, CB MIFAS.
Al partit de dissabte entre l’UNES Unió Esportiva i el BCR CEM va finalitzar amb victòria de l’equip visitant per un clar 28 a 41, certificant d’aquesta manera la segona posició final del CE BCR CEM a la LLiga Catalana.
Al segon partit de la Jornada, disputat diumenge, el CB MIFAS es va imposar amb rotunditat al MÀSTERS FCEDF per 32 a 58, guanyant d’aquesta manera, tots els partits disputats en aquesta LLiga Catalana.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies