Catalunya s’ha proclamat campiona del Campionat d’Espanya de natació adaptada en edat escolar disputat aquest cap de setmana a Cáceres. La selecció catalana s’ha imposat en categoria masculina.
Dels quatre representants de la Federació, destaquem els dos rècords del Campionat, a les proves de 50m i 100m braça del nedador de Badalona, Pau Majó. Els altres joves integrants de la selección Pablo Errando, Pol Sallent i Giovanny Tunari, que era la seva primera participación en un Campionat d’Espanya van col.laborar decididament, millorant les seves marques personals, a la victòria de la selecció catalana.
Amb aquesta victòria, el potencial de la natació adaptada catalana està en bones mans de cara al futur. Els resultats finals del Campionat es poden visitar en el següent enllaç .
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies