Aquest dissabte pel matí s’ha disputat el partit final de la Liga Catalana d’hoquei en cadira de rodes que han jugat els dos primers classificats i on el CDM San Rafael s’ha imposat a l’ADB Barberà per 7 a 19, proclamant-se d’aquesta manera campió de l’edició d’enguany de la LLiga Catalana.
El partit va començar amb un emotiu minut de silenci en rècord de l’Àlex Gimeno, jugador de l’ADB Barberà que ens va deixar fa unes setmanes. El gran protagonista de la primera part del partit va ser el jugador Lechado del CDM San Rafael que amb 9 gols va deixar la LLiga Catalana pràcticament sentenciada. El resultat a la mitja part, 5 a 10 pels visitants feia molt difícil la reacció de l’ADB Barberà a la segona part. Una segona part on va continuar el domini visitant fent inúltil els dos gols aconseguits en els primers minuts d’aquesta segona part de l’equip local. El màxim golejador del partit va ser el jugador visitant, Lechado, autor de 15 dels 19 gols del CDM San Rafael.
El CDM San Rafael revalida d’aquesta manera el títol aconseguit les dues darreres temporades on a més no ha perdut cap partit durant aquests tres anys de competició de la LLiga Catalana en aquest format de LLiga amb cuatre equips.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies