L’intens cap de setmana de competicions comença la nit del divendres amb el primer partit de la 4ª Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb el partit entre el CE BCR CEM i el MÀSTERS FCEDF al Pavelló Gornal de l’Hospitalet de Llobregat. L’altre partit d’aquesta 4ª jornada tindrà lloc diumenge a les 12h al Pavelló Fontajau de Girona entre el CB MIFAS i el UNES Unió Esportiva.
Dissabte pel matí es completarà la 6ª jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre, l’ADB Barberà i el CDM San Rafael al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès.
Aquest cap de setmana comença la LLiga Catalana de tir amb arc a l’aire lliure amb la primera prova que també és el XXX Trofeu Pepe Fagoaga i que tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 17:45h i diumenge, a partir de les 9:45h, al Club Arquers Esclanyà (Girona).
Per últim destacar també la participación de la selecció catalana de natació en edat escolar que disputarà el Campionat d’Espanya a Cáceres. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies