Aquest cap de setmana es disputa el Campionat d’Espanya de Seleccions Autònomes en Edat de Natació 2015 al Perú Cáceres Wellness de la ciutat de Càceres amb la participació de quatre esportistes de la nostra Federació.
Els quatre nedadors convocats pels tècnics Juan Carlos Quevedo i Gabriela Inés Rodríguez són: Pau Majó, Pablo Errando, Giovanny Tunari i Pol Sallent que competiran, a partir de dissabte a les 9:30h matí, en tres sessions de competició, dues dissabte (matí i tarda) i una tercera diumenge pel matí abans de l’entrega dels trofeus.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies