Aquest cap de setmana s’ha disputat la 4ª Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, que va començar la nit de divendres a la nit amb el partit entre el BCR CEM i el MÀSTERS FCEDF al Pavelló Gornal on l’equip local es va imposar per 48 a 27.
El BCR CEM va començar el partit amb molta intensitat per evitar complicacions com en l’anterior jornada. Els dos primers quarts van ser dominats clarament per l’equip local que es va imposar al final de la primera part per 30 a 12, deixant d’aquesta manera ja sentenciat el partit. A la segona meitat el partit va baixar d’intensitat i, en el darrer quart, el MÀSTERS FCEDF va guanyar el parcial per 6 a 9, deixant el marcador final en 48 a 27 per l’equip d’Hospitalet que, amb aquesta victòria continua en la segona posició de la classificació.
El segon partit d’aquesta jornada el van disputar el CB MIFAS i l’UNES a Pavelló Fontajau de Girona on l’equip local es va imposar amb claretat per 62 a 21. El partit però, va començar amb un igualat primer quart amb 10 a 5 a favor del MIFAS, a partir del segon quart, la diferència va anar augmentant gràcies a la bona defensa de l’equip local que el va permetre arribar al descans amb un clar 27 a 7 al seu favor. Durant la segona part va continuar el domini del CB MIFAS que va jugar amb molta més intensitat en atac liderats per Omedes amb 19 punts i Colom amb 20 punts que tornava a l’equip després de dues temporades d’absència. Amb aquesta victòria el CB MIFAS és el líder de la LLiga Catalana amb 3 victòries i cap derrota.
La propera Jornada de la LLiga Catalana es disputarà el cap de setmana del 9 i 10 maig amb els partits, CB MIFAS contra el CE BCR CEM diumenge a les 12h al Pavelló de Fontajau i el mateix diumenge per la tarda, a les 17h, el partit entre el MÀSTERS FCEDF i l’UNES Unio Esportiva al Complex Esportiu Montigalà a Badalona. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies