Aquest dissabte 18 d’abril a les piscines del CN Sitges es va disputar la 4ª i darrera Jornada de la LLiga Catalana de Natació Adaptada on no van poder participar els millors esportistes catalans que estaven disputant el prestigiós Open de Berlín.
Un dels grans protagonistas d’aquesta Jornada va ser el nedador del CN Sabadell, Óscar Salguero que va obtenir 639 punts, la puntuació més gran de tota la Jornada, a la prova dels 50m esquena S1-S13, a més, també es va imposar als 100m papallona S5-S13 i els 100m estils SM3-SM13. A la prova dels 100m lliures S1-S13, es va veure superat per Victor Villanueva del CN Prat que es imposar amb 592 punts per 589 d’Óscar Salguero.
Destacar també al nedador del CN Mataró, Javier Cárcamo que va guanyar la prova dels 200m braça SB4-SB13 amb 602 punts. En categoria femenina, Anna Monfà, CN Sabadell va guanyar les proves de 50m esquena S1-S13 amb 442 punts i també a la proa dels 100m estils SM3-SM13 amb 507 punts.
Els resultats finals d’aquesta edició de la LLiga Catalana de natació es donaran a conèixer a l’inici de la propera temporada.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies