Del 16 al 19 d’abril s’ha disputat l’Open Internacional de Berlín de natació adaptada amb la participación de 556 nedadors de païssos d’arreu del món i amb uns estaroridaris resultats pre part dels nostres nedadors.
Cal destacar a Sarai Gascón que, en les eliminatòries del 50m papallona va fer el Rècord d'Europa amb 0:32,68 i en la final va fer 0:31,84 assolint un nou Rècord del Món. La nedadora de Terrassa també va aconseguir la medalla d’0r en el 100m papallona. També en categoria femenina destacar a Júlia Castelló, bronze en el 200m esquena i Rècord d'Espanya en el 100m braça amb 1:56,61.
En categoria masculina es van aconseguir nous rècords d’Espanya, Antoni Ponce, rècord en el 50m braça a les eliminatòries amb 0:41,36 baixant aquest temps a la final amb 0:40,91
i també Rècord d'Espanya en el 200m esquena amb 2:57,32. Joan Giralt va fer un nou rècord d'Espanya en el 50m esquena amb 0:29,68.
A més, Miguel Luque, va assolir la mínima pel Campionat del Món a Glasgow en el 50m braça, i ja són 4 els nedadors de la FCEDF que l'han assolit, la Sarai Gascón, la Núria Marqués, l'Oscar Salguero i el Miguel Luque.  Júlia Castelló està a 2 centèsimes, en breu sortirá la composició de l'equip espanyol pel Mundial de Glasgow que es disputarà el proper estiu.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies