El dissabte, 18 d'abril la ciutat de Vilanova i la Geltrú, ha acollit la vint-i-cinquena edició del Campionat de Catalunya de Slalom al Pavelló Garraf, organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d'Esports de persones amb discapacitat física (FCEDF), amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Secretaria General de l'Esport i la col•laboració de la UFEC, la Fundació Cruyff i Coca-Cola.
 
Una competició en què els esportistes van rendir a un gran nivell, establint un total de 10 nous rècords de Catalunya: 5 en la prova cronometrada i 5 en la prova d'eliminació individual. Una matinal esportiva que va mostrar un creixement en la participació i promoció d'aquest esport a Catalunya, un esport que pretén aconseguir el reconeixement internacional en un futur no gaire llunyà. La competició d'enguany va reunir més d'una trentena d'esportistes dels clubs Aremi-lleida, CE Llars, CE ESbonat, Joves Vicuven, com a local i les escoles federatives.  
 
Durant el matí el Director del Consell Català de l'esport, en Gerard Figueras, va mostrar el seu suport als esportistes. En acabar la competició i durant la cerimònia de lliurament de medalles i trofeus totes les delegacions van estar acompanyades pel Sr. Miquel Àngel Gargallo, Regidor d'Hisenda, recursos humans i organització interna de l'Ajuntament,  el Sr. Josep Giménez, President de la FCEDF i la Sra. Andrea Zamora, en representació de la Federació, com a Vocal i Presidenta del Comitè d'Àrbitres i Jutges de la FECPC.   
Pel que fa als resultats de la prova cronometrada destacar els rècords de Catalunya. D'una banda, en Sergi Sabaté, del club local, Joves Vicuven que va batre la marca júnior de la prova, acreditant 2'58"34 que a més és mínima d'accés directe al campionat d'Espanya proclamant-se campió de Catalunya de la seva categoria. En Guillem Pérez, en categoria WS1B novament va rebaixar el rècord júnior i absolut, repetint la gesta de la passada edició, amb una marca de 2'15"71 i enduent-se també la medalla d'or. Va voler imitar la fita, la Laia Cuscó, que en categoria WS3F va rebaixar amb més de deu segons l'antiga marca, establint nou rècord català junior i absolut. En Christian Martínez, company d'en Sergi i la Laia als Joves Vicuven, també va batre rècord, millorant l'antic en gairebé 4 segons, amb una marca de 2'23"94. Un rècord que també es va batre, però quedaria pendent d'homologar, va ser l'infantil de categoria WS1B, protagonitzat per una brillant actuació de l'Anna Marin, de les escoles federatives. 
 
La prova d'eliminació també va protagonitzar noves marques de record. Van repetir gesta els esportistes de l'equip local, Sergi Sabaté i Laia Cuscó que van batre els seus respectius rècords en categoria junior. Dos companys més del club van fer el mateix amb les seves marques de referència, en Dario Ruiz, amb el rècord junior, però la Judith Rus, en el rècord absolut. I l'esportista que tanca el llistat va ser en Jaume Sánchez, del CE Llars que va batre per quatre centèsimes l'antiga marca. 
 
En acabar la jornada es va celebrar una competició d'exhibició de la prova d'eliminació per equips en que hi van poder participar equips de clubs complerts i combinats entre diferents entitats.  
 
Podeu trobar tots els resultats i campions de catalunya de totes les categories al web de la Federació de la FECPC
Nota de premsa de la FECPC
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies