Parlem amb una de les grans figures que ha donat l’esport català. L’ex-waterpolista va ser una de les peçes claus de la gran selecció espanyola de waterpolo guanyadora de la medalla de plata als JJOO de Barcelona ’92 i la d’or a Atlanta 96. Actualment, continua vinculat al món de l’esport com a director Esportiu i de Relacions Institucionals de l’UFEC .
Quin recolzament dona l’UFEC a les Jornades de diumenge inclusiu?.
 
La Unió sempre dona suport a jornades com aquesta perquè creiem que es molt important que la gent pugui veure que l’esport es precisament això….Inclusiu.
 
Per què creus que són tant importats aquestes Jornades de promoció?.
 
Son molt important per tal de difondre que tothom pot fer esport, es igual si es una persona amb discapacitats o no, l’esport es una eina d’inclusió social molt potent i es molt important que els més petits i els seus pares vegin el que feu en aquesta jornada per tal de veure la importància de l‘esport.
 
Per què creus que ha d’anar la gent a gaudir del diumenge inclusiu?.
 
Perquè es una jornada fantàstica per gaudir amb amics i família d’esports que moltes vegades son desconeguts per la gent.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies