Del 2 al 5 d’abril es celebra el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar de Bàsquet en Cadira de Rodes al Poliesportiu Municipal de Zuera (Saragossa) amb la participació de la Selecció Catalana, una de les seleccions favorites per guanyar el Campionat. 
Els jugadors seleccionats pels tècnics de la selecció, Oriol Claret i Ihomara Ruiz són: Aster Latorre Sánchez, Oscar Onrubia González, Biel Carbó Cortés, Carles Molina Rodríguez, Raúl Ortiz Rodríguez, David Jofre Riera, Victor Cortada García, Arnau Serrats Pagès, Victor Hermosilla Fernández i Biel LLopis Bartes.
Es poden seguir tots els resultats de la competició i les noticies més importants a la web de la Federació Espanyola i també al twitter oficial del Campionat (@ctosfabasket ). La Federació Catalana farà un seguiment especial de tota la informació de la Selecció Catalana.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies