Aquest diumenge dia 29 de març ha començat una edició més de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes. El primer partit de la competició l’han jugat l’equip MASTERS FCEDF contra el CE BCR CEM de l’Hospitalet, al Complex Esportiu Montigalà de Badalona amb victòria per l’equip visitant per un ajustat 45 a 38.
 
El primer quart va ser un duel entre Torres (MASTERS FCEDF) i Gil (CE BSR CEM) que van ser els autors de sis punts cada un en els primers minuts de partit. El resultat al final d’aquest primer quart va ser de 14 a 12 a favor de l’equip local que, va continuar dominant en el segon quart. Un quart on es va baixar el nivell i es van anotar solament 8 i 7 punts per cada equip. L’equip local dominava per un ajustat 22 a 19 al final de la primera part. El gran protagonista del tercer quart va ser el jugador visitant Gil, que va anotar 11 dels 13 punts del seu equip per acabar aquest quart amb un empat a 32 i tot per decidir en el darrer quart on el cansament de l’equip local va passar factura al MASTERS FCEDF i on el CE BCR CEM es va imposar amb una gran claretat, amb 26 punts de Gil, per emportar-se el partit i, convertir-se d’aquesta manera en el primer líder de la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes.
 
L’altre partit de la 1a Jornada tindrà lloc a mitjans de maig. La segona Jornada es disputarà el cap de setmana de l’11 i 12 d’abril amb els enfrontaments UNES – UNIÓ ESPORTIVA contra el MÀSTERS FCEDF (dissabte) i el CE BSR CEM contra el CB MIFAS (diumenge).
 
 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies