Del 26 al 30 de març es celebra l'Open de Natació Adaptada de Glasgow, unes de les competicions més importants del calendari internacional de la temporada 2014-2015.
 
En aquesta competició participa gran part dels millors nedadors catalans, la majoria d’ells lluitaran per poder fer la mínima per anar al Mundial que es disputarà a l’estiu a les mateixes instal.lacions on es disputa aquest Open. En el següent enllaç  es pot accedir a la web Oficial del Mudial de Glasgow 205 de natació adaptada.
 
Els nedadors catalans que competiran a l’Open de Glasgow són Sarai Gascón, Júlia Castelló, Núria Marqués, Miguel Luque, Antoni Ponce, Joan Giralt i l'Oscar Salguero, tots ells recolçats per l'equip tècnic integrat per Juan Carlos Quevedo i Jaume Marcé.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies