L’Hospital San Joan de Déu, amb la col•laboració de la Fundació Isidre Esteve i la Fundación Cruyff, organitza la primera Jornada d’esport adaptat en la que els nens, adolescents i joves amb discapacitat són els protagonistes. Volem promoure la pràctica de l’esport i d’activitat física en nens, adolescents i joves que tenen alguna discapacitat i sensibilitzar a la població en general, de la importància que l’exercici físic té per a la salut.
Per a més informació cliqueu aqí 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies