El proper diumenge dia 29 de març comença una nova edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes que en l’edició d’enguany compta amb la participació de cuatre equips. 
Els equips participants en aquesta edició són: Màsters FCEDF (jugadors veterans de la Federació), CE BCR CEM de l’Hospitalet, UNES – Unió Esportiva de Sant Feliu de Llobregat i el CB Mifas de Girona.
El primer partit de la LLiga es disputarà al Complex Esportiu Montigalà entre el Màsters FCEDF i el CE BCR CEM a les 17h. El calendari complet d’aquesta edició de la LLiga Catalana el podeu visitar en el següent enllaç .
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies