Després del parèntesi per les Festes de Nadal s’ha reanudat la LLiga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica,  a 3ª Jornada va començar dissabte 24 a les 12:00 amb l’enfrontament entre els Dracs Guttmann i Comkedem a les instal.lacions de l’Institut Guttmann, un emocionant partit que va acabar guanayant l’equip visitant per un gol de diferència, 4 a 5.
El partit va començar amb molta intensitat, abans del minut 10 de partit el marcador ja reflectia un clar 1 a 5 a favor dels visitants que es van avançar al minut 3 amb un gol de Bardera que també va repetir al minut 6 i 9 de partit. El seu company d’equip, Vilela va marcar als minuts 5 i 9. El minut 9 va ser espectacular perquè, a més dels dos gols del Comkedem també va marcar Jiménez pel Dracs Guttmann, amb aquest marcador es va arribar al final de la primera part.
En la segona part l’equip local tenia que remuntar un resultat molt advers, de nou Jiménez al minut 23 i Vera al minut 25 feien pensar en la remuntada local però l’equip visitant va poder parar la reacció dels locals que, amb un altre gol de Vera al 38 feien pensar en aconseguir, com a mínim un empat que, al final no va arribar i, en el que Comkedem es va imposar en aquest emocionant partit.
El proper partit d’aquesta 3ª Jornada de la LLiga Catalana es disputarà dissabte vinent, dia 31 entre els dos primers classificats, el CDM San Rafael i l’ADB Barbarà al Pavelló Nord. (Rda. Collsalarca nº 4 de Sabadell).

Pots consultar l’acte del partit aquí  i la classificació general de la Lliga Catalana de Hoquei en CRE actualitzada aquí