Aquest cap de semana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Natació AXA de joves Promeses a la Piscina Parquesol de Valladolid on diferents clubs de la FCEDF han participat amb els seus nadadors amb un gran èxit de participació.
Pau Majo, del CN Barcelona, va aconseguir la medalla de plata a la categoria infantil superat únicament per Jacobo Garrido del CN Liceo Coruña, aconseguint d’aquesta manera la millor posició d’un esportista català en el Campionat, Pau va guanyar la prova dels 50m braça de la seva categoria. També van participar Jubal Edo, nové classificat i Marc Sala en la catorzena, els dos nadadors pertànyen al CDM San Rafael. En l’apartat femení, Laura Sánchez, del CN Barcelona, va quedar en la tretzena posició final.
A la categoria júnior, la nadadora del CN Martorell, Núria Marquès va aconseguir la medalla de bronze després d’una gran primera jornada on va guanyar la prova dels 100m esquena amb una gran autoritat i segona als 400m lliures.
A la categoria aleví masculina, Pablo Errando, del CN Barcelona va quedar cinqué en la classificació final seguit per Matias B Orellana, sisé, i Miguel Ángel Serrano vuité, ambdós nadadors del CDM San Rafael. 
 
Podeu veure els resultats prova a prova en el següent enllaç
 
 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies