Barcelona, 23 de gener de 2015 – La Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), gestora de la instal·lació municipal CEM Montigalà, s'ha reunit, representada a través del seu president, Sr. Josep Gimenez, i la gerent de l'entitat, amb les entitats usuàries del complex esportiu per explicar quina és la situació actual.
Les entitats, que representen diferents col·lectius, tant a nivell d'oci com de competició (gimnàstica rítmica, amb bones esportistes a la Federació Catalana de Gimnàstica, bàsquet, futbol sala, tamborí, representants d'alumnes dels centres educatius pròxims,… ), han manifestat el seu malestar i preocupació davant el possible tancament del pavelló, principalment, perquè la dificultat per trobar espais és considerable en aquestes dates, però donen suport a la FCEDF en la seva decisió, ja que entenen la impossibilitat de la mateixa de continuar assumint les despeses.
Així, la reunió ha finalitzat amb l'acord de les entitats presents de manifestar el suport a la FCEDF a través d'un escrit que signaran, perquè quedi constància del suport i del nombre d'entitats i usuaris, directes i indirectes, de la ciutat de Badalona que es podrien veure afectats si es tanca el pavelló.
La FCEDF ha conclòs la reunió informant de que el pròxim dimecres han estat convocats a una reunió amb l'Ajuntament i han manifestat el seu total convenciment de que s'intentarà trobar una solució.
Reunió CEM Montigalà
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies