El Pavelló Poliesportiu Municipal de Cervera, situat a l’Av. De Guissona s/n de la localitat lleidatana, va viure durant el migdia del passat dissabte 27 de setembre el I Torneig Interautonòmic de bàsquet en cadira de rodes entre les seleccions de Catalunya i Euskadi que finalitzà amb la victòria visitant per un contundent marcador de 26 punts a 45.
 
Aquesta primera edició del trofeu ha estat organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) junt amb el suport de la Paeria de Cervera, tot emmarcant-se dins els actes del Tricentenari.  
 
L’acte va comptar amb la presència de l’Excel·lentíssim Alcalde de Cervera, Sr. Ramón Royes, del representant territorial a Lleida del Consell Català de l’Esport, Sr. José Ramón Solsona, i de l’Excel·lentíssim Senador Sr. Josep Maldonado, a més del President de la FCEDF, Sr. Josep Giménez.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies