La FCEDF va organitzar el passat divendres 26 de setembre el II Torneig OPEN de Boccia del Centre Ocupacional MIFAS, situat al C/Gregal nº8 de Riudellots de la Selva (Girona), una competició destinada als usuaris d’aquest centre de dia que va comptar amb la participació d’una trentena d’esportistes i que va constar d’una lliga i d’una fase classificatòria. 
 
La jornada va comptar amb la direcció del responsable de Promoció de la FCEDF, Diego Lozano, i amb la presència de la Directora del Centre Ocupacional MIFAS, Sra. Assumpció Palomeras.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies