La Selecció Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica es va proclamar guanyadora del III Campionat d’Espanya per CCAA d’aquesta modalitat desprès de superar a l’equip de la Comunitat Valenciana per un clar 7 a 3 durant el partit disputat el passat diumenge 28 de setembre a les 16h al Pavelló Polilleuger  Alberich i Cases (C/Vilafortuny, 27) de Reus (Tarragona).
 
L’enfrontament entre valencians i catalans va posar el punt i final a una competició esportiva que havia començat a les 9:30h amb el partit entre Catalunya i Madrid i que,  tot i que els madrilenys van marcar el primer gol de la jornada i l’empat a 2 a la mitja part, finalitzà amb un marcador de 5 gols a 3.
El segon assalt de la jornada va acabar amb la victòria de la Comunitat de Madrid davant la Valenciana per 7 gols a 4 durant un partit que va començar a les 12:30h i que, des dels primers compassos, va fer palès la superioritat del combinat madrileny i la mala sort dels valencians que es van marcar un gol en pròpia porta als minuts finals del matx.
 
La tercera edició del Campionat d’Espanya per CCAA de Hockey en CRE ha estat organitzat per la Federació Catalana d’Esports per persones amb Discapacitat Física (FCEDF) juntament amb la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física (FEDDF) i l’Ajuntament de Reus. L’acte ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Secretaria General de l'Esport (esportcat), del Consejo Superior de Deportes (CSD), de la Fundació ONCE, de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i de Reus Esport i Lleure S.A. (RELL).
 
Durant l’esdeveniment vam tenir el plaer de comptar amb la presència de diverses personalitats com la Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Sra. Montse Reus, l’Excel·lentíssim Alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer, el vocal de la Junta Directiva de la FCEDF Sr. Carles Vilalta, el President de la FMDDF i vocal de la Junta de la FEDDF Sr. Enrique Álvarez, el coordinador català de hoquei en cadira de rodes elèctrica, Sr Ramón Gisbert, i, finalment, el  President de la FCEDF i Vicepresident de la FEDDF Sr. Josep Gimenez. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies