Podeu obrir el format de noticia ampliada en PDF fent click aquí.
 
Aprofitant la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona “diumenges inclusius”, i amb el marc Now We Move i Move Week (la setmana europea d’esport i activitats física), el proper diumenge 5 d’octubre de 2014 en horari de 11:00 a 18:00, la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i deficients visuals (FCEC), la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) i el Group Knowledge for Development – Community Equipment (GK4D) unifiquen esforços per organitzar una activitat de sensibilització i promoció d’esport adaptat i altres activitats, tot en un entorn sostenible, on es donarà l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin, de provar les sensacions de practicar aquest esport.
 
L’activitat consistirà en una jornada a les instal·lacions del Complex Esportiu Eurofitness Can Dragó de Barcelona C/ Rosselló i Porcel, 7-11), en la que es desplegaran diferents estacions esportives i activitats diverses. Les activitats que es portaran a terme són:
 
 •  Atletisme
 • Bàdminton
 • Bàsquet cr
 • Rebound Básquet Social (ligas Ideal y Hoops)
 • Boccia
 • Ciclisme i Handbike
 • Crossfit
 • Esgrima
 • Fútbol
 • Gymkana
 • Hoquei cre
 • Mercat de la Terra
 • Petanca
 • Quad Rugbi
 • Slalom
 • Tennis
 • Tennis Taula
 • Tir amb Arc
 • Zumba
 • Volei
 
 
 
A més de les activitats esportives, també comptarem amb un espai per a donar informació a tothom que ho desitgi i on aportarem informació sobre les entitats que participen i col·laboren. També hi haurà una zona de Mercat de la Terra en la que volem fomentar el consum responsable i la protecció del medi ambient: Aigua, Energia i Alimentació.
 
La finalitat principal de l’activitat és educar i sensibilitzar a la població en general, amb o sense discapacitat, en varies temàtiques (esport adaptat, bàsquet social, promoció de la salut, nutrició i medi ambient i consum responsable) amb un mateix fill conductor: l’esport. Volem captar la seva atenció i que aprenguin més dels nostres valors.
 
Per tal d’interactuar amb tota la població, es realitzaran diferents tipus d’activitats, jocs, tallers… el factor comú a tots ells seran les diferents fases de l’activitat:
 • Explicació sobre l’activitat a realitzar a càrrec dels nostres tècnics.
 • Realització de l’activitat.
 • Reflexió final sobre l’activitat, on la gent podrà aclarir dubtes i valorar l’experiència.
 
Els participants podran passar per les diferents estacions esportives, provar només algunes d’elles o passejar i veure.
 
Els tècnics i el personal voluntari de la FCEDF y del GK4D seran els encarregats de dinamitzar i animar l’activitat, per tal de que la gent s’animi a participar a les activitats. 
 
Aquesta activitat es realitza amb el suport de la Mesura de Govern de l’Ajuntament de Barcelona L'esport Inclou i amb la seva col·laboració.
 
La jornada es troba en el marc de Now we Move, la major campanya internacional de promoció de l’activitat física que té el recolzament de la Comissió Europea i que pretén aconseguir 100 milions de ciutadans actius a Europa de cara a l’any 2020. També l’acte es fa coincidir amb Move Week la setmana Europea d’esport i Activitat física (de 29/09 a05/10.2014).
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies