La catalana Raquel Acinas s'ha proclamat campiona de la Copa del Món de Paraciclisme després de penjar-se dues medalles, una d'or i una de plata, a la segona proba disputada entre els dies 25 i 27 de Juliol a les carreteres de Castellà i Lleó. 
 
La Copa del Món és una competició de regularitat formada per dues proves, la primera de les quals va tenir lloc a Itàlia i on també es va poder veure com la Raquel es penjava una medalla d'or i una medalla de plata en categoria WC2. 
 
Des de la FCEDF volem felicitar a la Raquel per aquest èxit i encoratjar-la pel següent repte, el Campionat del Món en Ruta que tindrà lloc a finals d'Agost a Greenville (EEUU). 
 
Podeu ampliar aquesta noticía llegint més a http://www.paralimpicos.es/publicacion/noticias.asp?n=1201  
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies