Entre els dies 15 i 24 d'Agost de 2014 tindrà lloc a Swansea (Gales) el Campionat del Món d'Atlestime IPC. Ens plau informar que l'esportista català Roger Puigbó Verdaguer i la tècnica-entrenadora catalana Isabel Hurtado Diaz han sigut seleccionats per participar-hi. 
 
La resta de participants, dirigits pel seleccionador nacional Eleuterio Anton, són els següents:
 
  • Antonio Andujar Arroyo (Comunitat Valenciana) 
  • Daniel Parez Martinez (Castilla y León) 
 
Des de la FCEDF desitgem molta sort i els animem a ultimar els seus entrenaments en aquestes dates d'estiu per tal de poder assolir el màxim rendiment durant aquest Campionat d'Europa.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies