Els dies 26 i 27 de Juliol de 2014 tindran lloc els dos primers entrenaments de la Selecció Catalana de Bàsquet al CAR de Sant Cugat. Els entrenaments, que es duran a terme des de les 12.00 fins les 14.00 hores, estan encarats a dues competicions molt il·lusionants: el XXI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona (a disputar-se entre els dies 5 i 7 de Setembre de 2014 al CEM l'Espanya Industria) i el Partit Interautonòmic (a disputar-se el 13 de Setembre a Cervera). 
 
Podeu consultar la Circular de Convocatòria  per conèixer amb detall el llistat de preseleccionats que entrenaran sota les ordres del cos tècnic buscant un lloc per estar entre els 12 escollits que participaran al XXI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i al Partit Interautonòmic. 
 
En breu la FCEDF farà publica la informació sobre el XXI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i del Partit Interautonòmic.
 
 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies