A la localitat de San Vicente Raspeig (Alacant) es va celebrar de l'11 al 13 de juliol el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc Absolut i Adaptat on el català Jesús Martínez, és el millor de la categoria open arc recorbat en el IIIer Campionat d’Espanya para-archery  organitzat per RFETA, tot i ser el millor, no el proclamen campió al sumar 582 punts a les dues sèries 292/290, davant del valencià Manuel Candela 538 i l’andalus JM. Marín 473 punts. Amb  aquesta puntuació Martínez passa el tall a 1/16 de final, per estar entre els millors al nacional absolut on s’ha trobat al gallec Castro, que va guanyar 6/4 al català, en una eliminatòria molt ajustada i que el català als primers dos sets  guanyava 0-4. Martínez acaba el 17 de la general absoluta.

 

D’altra banda, en arc compost, altre català Jesús López, també dona mostra del seu potencial i en para-archery es 2n classificat al sumar 645 punts 313/331 a les sèries. López amb Manel Souto i Rafael Lijarcio amb format l’equip de Catalunya absolut al campionat d’Espanya autonòmic  finalitzant 9è i es queden a un punt de la classificació.

 

Destacar en San Vicente de Raspeig la polèmica sorgida a l'hora dels lliuraments de medalles para-archery, on el col·lectiu de discapacitats s’han negat a pujar al podi-un a no reconèixer-los com campions. Els grans perjudicats, els arquers d’arc recorbat i arc compost masculí i femení.

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies