21è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

4t Memorial Joan Palau i Francàs

 

La FCEDF us presenta la XXI edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet en Cadira de Rodes i la IV edició del Memorial Joan Palau i Francàs que tindrà lloc entre els dies 5 i 7 de Setembre de 2014 al CEM l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37 · Barcelona).


Enguany el Trofeu es planteja com una fase de preparació per complementar la pretemporada dels equips participants. D’aquesta manera els jugadors poden agafar ritme de partit de cara a arribar en bona forma a l’inici de les seves respectives competicions i els entrenadors poden començar a desenvolupar les seves propostes tàctiques.


Comptem amb un cartell de luxe amb la participació de dos equips d’alt nivell dins el territori francès junt amb la presència d’un dels millors clubs d’àmbit estatal. A més, la nostra selecció catalana serà una de les participants en aquest gran esdeveniment.  

 

L’àmplia participació permetrà un format de competició i horaris molt atractius donat que es planteja una competició basada en dues fases. La primera fase enfrontarà, entre el Divendres 5 i Dissabte 6 de Setembre, a tots els participants entre sí. La segona fase acabarà de definir, durant el matí de Diumenge 7 de Setembre, la classificació final donat que s’enfrontaran el d’una banda el tercer i quart classificat de la primera fase i, d’altre banda, el primer i segon classificat de la primera fase. 


 El Campionat es durà a terme d’acords als següents horaris de partits:


DIVENDRES 5 DE SETEMBRE DE 2014


17.00 – 18.30 h Partit 1

18.30 – 20.00 h Partit 2


DISSABTE 6 DE SETEMBRE DE 2014


10.00 – 12.00 h Partit 3

12.00 – 14.00 h Partit 4

16.00 – 18.00 h Partit 5

18.00 – 20.00 h Partit 6


DIUMENGE 7 DE SETEMBRE DE 2014


09.00 – 10.30 h Partit pel 3r i 4t lloc

10.30 – 11.30 h Partit d’exhibició entre l’Escola i els Màsters de la FCEDF

12.00 – 13.30 h Gran final

13.45 – 14.15 h Acte protocolari i lliurament de premis


 


US ESPEREM EN AQUESTA FANTÀSTICA COMPETICIÓ!

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies