L’esportista espanyol Rafa Botello va acabar en 2n lloc el Grandma Marathon celebrat a la localitat nord-americana de Duluth (Minnesota) el passat dissabte 21 de juny desprès de no poder superar al guanyador de la cursa, el coreà Kim Gyudae, al darrer sprint del recorregut. Per Botello era la setena vegada que hi participava a aquesta extrema cursa.
 
L’edició d’enguany de la Grandma Marathon ha estat acompanyada d’un intens fred, pluja i boira, però cap d’aquests elements adversos no van intimidar a cap dels 28 participants en cadira de rodes (25 homes i 3 dones) arribats des de diferents punts del planeta.
 
La propera cita esportiva nord-americana per Rafa Botello serà demà 1 de juliol a Cedartown, Georgia. Si esteu interessats en seguir la trajectòria de Rafa Botello podeu consultar la seva pàgina web www.rafabotello.com o al seu twitter @rafabotello79.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies