El III Campionat Nacional de Bàsquet en cadira de rodes en categoria Promeses es disputa aquest cap de setmana del 27 al 29 de juny a les instal·lacions del Pavelló Los Olímpicos de Monzón (Osca).
 
La competició comptarà amb la participació de 50 esportistes procedents dels clubs Bilbao Saiatu BSR, BSR ECONY Gran Canaria Accesible, CAI Deporte Adaptado, CE Sant Nicolau i la Selecció Andalusa formada per un combinat de jugadors d’aquesta comunitat autònoma.
 
L’organització d’aquesta 3a edició del Campionat Nacional de Bàsquet en cadira de rodes en categoria Promeses és a càrrec de l’Associació Disport i de la Federació Espanyola d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FEDDF).
 
La propera cita esportiva per alguns dels participants a aquest campionat serà el Campionat d’Europa Sub 22 d’aquesta modalitat esportiva i tindrà lloc a Saragossa entre l’1 i el 8 de setembre.
 
Per a més informació sobre el III Campionat Nacional de Bàsquet en cadira de rodes Promeses que tindrà lloc a Monzón podeu visitar la pàgina web de l’Associació Disport. Podeu seguir la competició mitjançant el web de DXTAdaptado.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies