Les pistes del Club Petanca Castelldefels van acollir el passat dissabte 28 de juny la celebració del Memorial Manuel Vieitez Troitiño de Petanca entre els equips del Club GIDBA de Santpedor i el AMIBA de Badalona. La competició finalitzà amb la victòria de la tripleta del Club GIDBA davant les dues tripletes participants del club badaloní.
 
A més de la disputa pel títol de campió, durant el matí també van tenir lloc diversos reconeixements. D’una banda, el Club Petanca Castelldefels va fer entrega als nous membres de la Junta Directiva del club d’una placa commemorativa en record del desaparegut President de l’entitat Manel Vieitez, mort el passat 4 de gener del 2014.
 
De l’altre, la FCEDF també va aprofitar el Memorial Manuel Vieitez Troitiño de Petanca per reconèixer a Tadeo Armengol la tasca desenvolupada a l’entitat durant la seva etapa de treballador. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies