El Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat va acollir el passat divendres 27 de juny la 4a i darrera jornada de tecnificació de natació adaptada organitzada per la FCEDF i adreçada a nedadors que vulguin millorar la seva tècnica i els resultats esportius.
 
La sessió va comptar amb la participació d’una desena d’esportistes de la FCEDF (Víctor Villanueva, Oscar Salguera, Toni Ponce, José Luis Corredera, Rohini Duarte, Pau Majó i Albert Martínez), de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (Pau Navarro) i de la Federació Catalana d’Esports per Cecs (Marian Polo i Anna Monfa) dirigits pels tècnics Jaume Marcè, Jorge García Curiel i Juan Carlos Quevedo.
 
La jornada va començar al gimnàs del CAR amb una sessió de treball postural i exercicis físics per millorar la tècnica i, desprès, els participants van realitzar un test consistent en nedar  10 sèries de 100m a la piscina del recinte per tal de comparar el nivell assolit aquest any respecte el de l’any anterior.
 
Aquesta 4a jornada de tecnificació de natació adaptada va finalitzar de manera festiva amb tots els participants llançant-se des de les plataformes de 3 i 5 metres a la piscina de diverses originals i divertides maneres.
 
La propera cita per aquests esportistes serà el Campionat d’Europa a Eindhoven (Països Baixos) el proper més d’agost.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies