La localitat de Monzón (Osca) va acollir el passat cap de setmana del 27 al 29 de juny la 3a edició del Campionat Nacional de Bàsquet en cadira de rodes de categoria promesa, una competició que ha finalitzat molt positivament pel conjunt amfitrió, el CAI Zaragoza, que guanyà el campionat i pel català CE Sant Nicolau, que quedà subcampió. 
 
L’equip guanyador, el CAI Zaragoza, i el subcampió, el Sant Nicolau, van aconseguir guanyar tots els enfrontaments del cap de setmana amb contundència fins arribar a la final on es van enfrontar pel títol. Aquest darrer partit va finalitzar amb una victòria clara del CAI Zaragoza per 66 punts a 30 davant el CE Sant Nicolau.
 
A més del CAI Zaragoza i el CE Sant Nicolau també han participat al Campionat de bàsquet escolar en cr l’equip basc Bilbao Saiatu, el BSR Gran Canaria i la Selecció Andalusa, formada per integrants de diferents equips de la comunitat autònoma. 
 
L’equip català el componen Pedro Daniel Torres, David Martínez, Aster Latorre, Carles Molina, Arnau Serrats, Víctor Cortada, David Jofre, Raúl Ortiz i Oscar Onrubia. El conjunt campió, per la seva part, està format pels jugadors Walter de Horta, Pablo Laviña, Kevin Roche, Paula Naval, Chichirita Petrut, Alejandro Francés, Alejandro Fernández, Sira Moros i Pedro Rodrigo. 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies