Vasile Agache, del Boccia Girona Club,  ha guanyat el Campionat d’Espanya de Boccia en la modalitat BC4, competició celebrada a les instal·lacions del Palau d’Esports L’Illa de Benidorm durant el cap de setmana del 27 al 29 de juny.
 
En la modalitat de parelles del Campionat d’Espanya en categoria BC4, els guanyadors han estat el duet format per Vasile Agache i Marcos Marciel (Independent).
 
Durant el cap de setmana han participat un total de 92 esportistes procedents d’un vintena de clubs de tota Espanya. Trobaràs tots els resultats del Campionat d'Espanya de Boccia a aquest enllaç.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies