Entre els dies 24 i 25 de Maig de 2014 va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Slalom a la ciutat sevillana de Bormujos. Aquesta edició era d’especial importància donat que en ella s’introduïa, per primer cop, la participació d’esportistes amb discapacitat física donat que, històricament, es tracta d’un esport practicat per esportistes amb paràlisi cerebral.

 

La delegació catalana estava composada per tres esportistes, la Judith Rus, en Guillem Pérez i en Raúl Gallart, tots ells assessorats per l’equip tècnic format per Marc Garcia Collado (tècnic delegat) i Joan Rus (tècnic auxiliar).

 

Resultats prova cronometrada – divisió 1B 

En Guillem Pérez va aconseguir la medalla d’or i va proclamar-se com a campió d’Espanya amb un temps final de 02:52,15 mentre que la Judith Rus també va pujar al tercer calaix del pòdium penjant-se la medalla de bronze amb una temps final de 03:07,06. El tercer participant, en Raúl Gallart, va quedar-se a les portes de les medalles quedant quart amb un temps final de 03:24,25.

 

Resultats prova eliminació – divisió 1B

En Raúl Gallart va aconseguir la medalla d’argent després d’aturar el cronòmetre en 26,69 (intent 1), 26,88 (intent 2) i 26,30 (intent 3). D’altre banda la Judith Rus va repetir esglaó al pòdium aconseguint la medalla de bronze aturant el cronòmetre en 27,07 (intent 1), 26,94 (intent 2), i 26,02 (intent 3).

Aquests resultats són molt encoratjadors per la FCEDF donat que s’ha aconseguit un èxit important tot i portar poc temps treballant en aquest esport. De ben segur que, amb més temps i dedicació de cara a la temporada vinent, aconseguirem nous èxits. 

 

Podeu consultar aquí  els resultats del Campionat d'Espanya d'Slalom 2014.  

 

 

 

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies