L’Associació de Fisioteràpia i Esport per la Discapacitat Infantil (AFEDI) de Badalona organitzarà el Casal d’Estiu de Fisioteràpia i Esport 2014 a  les instal·lacions de l’Escola Can Barriga de la ciutat entre el 30 de juny i el 25 de juliol.
 
El casal d’estiu està adreçat a nens i nenes amb algun tipus de discapacitat física i/o diversitat funcional d’entre 4 i 18 anys que precisin d’un tractament fisioterapèutic i constarà d’activitats especialitzades en fisioteràpia i esport adaptat, a més d’activitats lúdiques compartides amb nens sense discapacitat. 
 
El període de preinscripció del Casal d’Estiu de Fisioteràpia i Esport 2014 restarà obert fins el 10 de juny. A aquest enllaç trobareu tota la informació necessària i el Formulari de Preinscripció corresponent.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies