La FCEDF i els VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat, que comencen avui divendres 23 de maig i s’allargaran fins diumenge dia 25, continuen rebent el suport de diferents personalitats de l’esport, tant actuals com en el passat.
 
D’una banda, l’equip de quad-rugbi de la FCEDF, integrat per Ilian Rodrigo, Sergio Escobar, Juan Carlos Fernández, Xavier Faure i David Campón (l’entrenador) us conviden a gaudir dels VII Jocs Catalans de Cervera d’aquest cap de setmana mitjançant un vídeo.
 
L’ex-jugador de la secció de handbol del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola, David Barrufet, també s’ha sumat a altres esportistes i mostra el seu suport a l’esport adaptat i als VII Jocs Catalans de Cervera.
 
Trobareu els seus missatges al nostre canal de Youtube i als nostres perfils de Facebook  i Twitter . Us esperem a tots i a totes a Cervera. Tothom amb l’esport adaptat i els VII Jocs Catalans!
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies