Un cop més, una personalitat del món de l’esport ha enviat un missatge a la FCEDF convidant a tothom a gaudir dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat de Cervera que començaran el proper dissabte 24 de maig i que finalitzaran al dia següent, dia 25 de maig. 
 
En aquesta ocasió ha estat el President del FIACT Joventut de Badalona i ex-jugador d’aquest equip badaloní i de la Selecció Espanyola de bàsquet, Jordi Villacampa, qui dona suport a aquest importat esdeveniment esportiu adaptat que, en l’edició d’enguany, viatja fins a terres lleidatanes.
 
Si voleu saber què ens ha dit Jordi Villacampa, visiteu els nostres perfils de Facebook i Twitter i el nostra canal de Youtube.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies