Durant tota la setmana la FCEDF ha compartit els diversos missatges que esportistes internacionals ens han fet arribar amb motiu de la celebració dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat a Cervera (Lleida) del 24 al 25 de maig.
 
L’esportista que avui us convida a gaudir dels VII Jocs Catalans és el piragüista olímpic lleidatà Saul Craviotto, guanyador, d’entre moltes altres, d’una medalla d’Or als Jocs Olímpics de Pekín 2008 i d’una medalla de Plata als Jocs Olímpics de Londres 2012.
 
Amb Saul Craviotto ja son 6 els esportistes internacionals que han deixat un vídeo convidant-vos a gaudir dels VII Jocs Catalans. Els primers van ser els integrants de la Selecció Espanyola i Catalana de bàsquet en cr Jaume Llambi, Enric Sanz i Jordi Ruiz, l’ex-jugador del FC Barcelona de bàsquet Audie Norris i, finalment, el tenista català Tommy Robredo.
 
Trobareu el missatge de Craviotto i de tots els esportistes anteriors als nostres perfils de FacebookTwiiter i al nostre canal de Youtube.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies